Sama tapi berbeza?

RSS

 

 

Ini akak nak bagi contoh kenapa 2 orang yang mempunyai berat badan yang sama tak semestinya boleh muat baju yang bersize sama. Haaaaaa...pelik tak?
.
Cuba tengok gambar ni.
Ini adalah gambaran 2 orang yang mempunyai berat badan yang sama tapi seorang ada body fat yang lebih tinggi dari yang satu lagi.
.
Inilah yang GC Plus buat pada badan korang.
GC Plus TAK AKAN buatkan badan korang jadi kurus (kerempeng) tapi akan bantu dapatkan berat badan yang ideal.
Berat badan yang ideal adalah berat badan yang sihat - bermakna selain dari bantu korang dapat berat badan yang sewajar dengan ketinggian, ia juga bantu mengurangkan body fat. Sebab tu ada certain cases di mana pengguna GC Plus kata berat tak nampak kurang banyak tapi seluar lama semua dah boleh pakai semula.
Macamana boleh jadi macam ni?
.
Ini adalah kerana GC Plus menambahkan jisim otot.
Bila jisim otot bertambah, metabolisme akan meningkat.
Metabolisme yang meningkat akan membakar lebih lemak.
Otot membuatkan badan lebih fit.
Lemak membuatkan badan nampak fat.
Beza, kan?
.

Related Posts

Previous Post Next Post

  • Diana Ishak