Penawar sembelit. Gerenti ke jamban dalam masa tak sampai 1 jam.

RSS

 .

MASALAH DUNIA ADA 3 JE :

--> PERIOD TERSUMBAT.
--> MENERAN 2 JAM DALAM JAMBAN TAPI "OUTPUT" TAK MEMBERANSANGKAN.
--> SPARE-TYRE MAKIN HARI MAKIN BERLIPAT.

.
Korang ada problemo-problemo di atas?
Dah jumpa jalan penyelesaian ke belum?
Kalau belum, abang nak tunjuk korang jalan yang lurus untuk atasi masalah korang tu.

Pernah dengar GC PLUS?
Kalau belum pernah dengar memang patut la masalah korang tak selesai-selesai.

Ramai dah yang ada masalah period tersumbek, tak datang 4-5 bulan, alih-alih lepas mencekik GC Plus ni, elok je pulak datang periodnya. Susah sebenarnya kalau period asik tersangkut-sangkut ni. Payah nak target waktu kesuburan.

Lagi satu sembelit.
Adoiiiiii. Biar cirit, jangan sembelit bak kata jiran belakang rumah abang.
Sembelit ni dia punya hazab mak aiiiii, sampai naik migrain angin-angin toksin tu naik ke kepala.
Perut pun dah macam membusung je. Keras penuh angin.
Dia punya memulas tu macam dah nak keluar sangat, tapi 2 jam mencangkung dalam jamban sempat habis tengok Polis Evo se-round, "öutput" tak keluar-keluar jugak. Tak naik darah kau??

Last sekali spare-tyre.
Yang ni masalah dunia ketiga. Abang taknak cerita lelebih la masalah ni sebab satu dunia ada masalah ni. Korang tengok lah sendiri kat ruangan testimoni betapa banyak masalah dunia ketiga yang dah pun diselesaikan. Mih mih mih.

Previous Post Next Post

  • Diana Ishak