Bagaimana GC Plus Bertindak

 

 .

"Macamana GC Plus bertindak mengurangkan berat badan?"

Soalan ni selalu kami terima.
Kami faham, sebelum sesuatu produk tu diterima, dah tentu bakal customer nak tahu bagaimana produk ni boleh bantu selesaikan masalah mereka, kan?

Ok kat sini kami terangkan secara ringkas dan menggunakan general terms supaya senang difahami.

Basically, komponen dalam GC Plus block pembentukan new fat dalam badan. Bila pembentukan new fat dibendung, jadi badan dapat membakar lemak yang sedia ada dalam badan tanpa gangguang pertambahan lemak baru. Sebab itulah bila anda makan makanan yang berlemak, tak sampai 1 jam, perut dah mula memulas-mulas. Kalau lagi tinggi kandungan lemak dalam sesuatu makanan tu, lebih keraplah anda ke toilet. Kalau tak percaya cuba hari ni makan nasi lemak dan esok pula makan telur setengah masak untuk breakfast. Kami yakin, kekerapan ke toilet adalah berbeza.

Semasa buang air besar 💩, cuba lihat najis anda 💩.
Adakah ia melekat di tepi-tepi toilet bowl? 🚽
Kalau YA, itu bermakna GC Plus sudah mula bertindak.
Kerana, najis yang cair, kekuningan dan melekat/berkumpul di bahagian tepi toilet bowl menunjukkan najis itu tinggi kandungan lemak. Check, jangan tak check! 😆😆😆

Diana Ishak
Read more
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart