Testimoni Bergambar GreenAard GC Plus

Berikut adalah senarai testimoni kami :
Our ever-growing testimony list :

  

Puan Diana, dari 58kg ke 50kg.

 

Encik Afeeq, susut 10kg dalam masa 2 bulan.

 

Encik Firdaus, dengan pengambilan GC Plus dan rutin senaman, beliau berjaya turunkan sebanyak 10kg dalam masa 2 bulan.

 

Cik Ija, sebelum dan selepas.

 

Puan Intan berjaya hilang 7kg dengan hanya 1 botol GC Plus.

 

Seronok customer ni, dari 114kg ke 100kg. Dan kini masih meneruskan pengambilan GC Plus.

 

Cik Dian, hilang 10kg dalam masa 2 bulan.

 

Salah seorang agen GreenAard hilang 10kg dalam hanya 34 hari.

 

Percaya atau tidak, customer ini hilang 20kg dalam masa 2 bulan.

 

Beza kan, dulu dan sekarang?

 

Tu diaa...hilang 10kg katanya.

 

Customer ni sangat teruja nak meneruskan pengambilan GC Plus setelah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 19kg.

 

Ini dia pengasas GreenAard. Menjalankan testimoni ke atas diri sendiri. Berjaya turunkan berat sehingga 8kg tanpa bersenam, tanpa berlapar.

 

 Ini ibu anak 4 ya, lepas makan GC Plus, terus jadi macam anak dara semula!

 

Umur 40-an ya, tapi semenjak dah slim sikit ni, macam belasan tahun pula.

 

En Omar buktikan pengambilan GC Plus dengan work out yang rutin mempercepatkan lagi penurunan berat badan.

 

 Puan Mimy Hamid gunakan GC Plus sebagai fat burner supaya dapat extra tenaga untuk work out dan ternyata kali ini penurunan berat badanya semakin cepat. Hilang 7kg dalam sebulan. Lihat beliau memakai baju yang sama. Bahagian perut dah tak nampak sangat macam dulu, kan?

 

 Excited Puan Mimy berkongsi gambar lagi dengan kami. Lihat perbezaan dulu dan sekarang. Pakai baju yang sama tapi jelas kelihatan bahagian perut dan semakin susut.

 

Our founder ♥

 

 Wanny, dan bukti penurunan 12 kilo-nya :)

 

Tiada lagi pipi pau :)

 

 Dah boleh bergaya dengan peplum kurung.

 

 4 bulan tanpa berlapar, tanpa senaman rutin.

 

Turun 10kg selepas mengambil GreenAard GC Plus.

 

 

 

 

 Testimony ihsan agen GreenAard